Hjem/Artikler/En sjelden gang kreves mer enn reparasjon

En sjelden gang kreves mer enn reparasjon

Sluk i gulv

Da Tore Nordtun oppdaget sprekker i flisene skulle det vise seg at problemet var større enn han trodde. Heldigvis fantes det hjelp å få.

Det hele startet med at fliser begynte å sprekke i området rundt dusjen og sluken på badet til Tore. Deretter oppdaget han fuktskader i taket i et rom som ligger like under baderommet.

-Jeg spurte sønnen min som er utdannet murer om hva jeg burde gjøre og han sjekket litt i fagmiljøet for referanser. Der kom navnet M-TETT opp, så vi tok kontakt, forklarer Tore.

Fra M-TETT var det Ole Nilsen som kom på befaring. Tore forteller at Ole antok at feilen lå rundt sluken, ettersom det er veldig vanlig, men at han raskt oppdaget at problemet var mye større enn først antatt.

-Jeg har sjelden opplevd så grundig forarbeid, og så ordentlig utført plan med beregninger og kalkyler. Han gjorde et oppsett på å reparere skaden lokalt rundt dusjen, men dessverre viste det seg at den gamle membranen var for dårlig til å kunne repareres.

For dårlig utgangspunkt

Problemet var at jobben med den eksisterende membranen var for dårlig utført. Derfor måtte det legges ny membran og fliser på store deler av badet.

-Nå er alt i orden fra topp til tå og resultatet ble veldig bra. Vi har fagfolk i nærmiljøet som har sett på det som er gjort, og de var enige i at dette var godt utført håndverk, sier Tore fornøyd.

Hvordan har du opplevd prosessen til M-TETT, rundt jobben som ble utført?

-De stod ved avtalene som ble inngått på priser og tidspunkter, flisleggingen var utrolig bra utført og du merket nesten ikke at det var håndverkere i huset. Det var ryddig og fint og ikke noe tull.

-Jeg kan ikke noe om membran, så den delen vet jeg ikke mye om, men jeg har høy grad av tillit til jobben som er utført her.

Betyr det at du ville ha anbefalt M-TETT til andre?

Ole Nilsen, våtromsteknikeren som hjalp Tore med badet

-Ja det har jeg allerede gjort!

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd Tore, men har du har du andre tilbakemeldinger til oss på noe vi kan forbedre?

-Nei vi har faktisk ikke det. Det gled så fint, og det var tillit ute og gikk. Dere må bare fortsette å holde den standarden dere har. Dere må ikke finne på å endre på dette, avslutter Tore.

Reparasjon er normalen

Det hører til sjeldenhetene at vi ikke kan reparere membranskader lokalt, men må ta hele gulvet. I enkelte tilfeller er allikevel utgangspunktet så dårlig at hele gulvet må fikses, for at vi skal være sikre på at det holder tett i fremtiden.

Uansett hvordan utgangspunktet er, sørger vi for at alt arbeid er utført fagmessig, og at våtrommet er i orden før vi forlater prosjektet.

Spør oss gjerne om råd og hjelp, dersom du har problemer med skadet membran.   

Les også om: Krav til membran på bad