Om oss

Vi tar oppdrag i hele Norge.

Utettheter i sluk eller rørlekkasje i veggen kan høres fryktelig dyrt ut.

Derfor tilbyr vi partiell utbedring av skader på våtrom. Det betyr at vi fikser bare det som er ødelagt – så slipper du å pusse opp hele badet.

M-TETT har spesialisert seg på sikring av tett membran på badegulv og -vegger, og lignende lokale reparasjoner på våtrom. Vi er skilt ut fra søsterselskapet M-TEK, som er særlig kjent for å være blant de beste i klassen innen reparasjon av varmekabler.

Våre tjenester:

  • Bytte av innebygd sisterne
  • Utbedring av skade på/ved sluk
  • Reparasjon av lekkasje på rør i vegg
  • Bytte av skadet flis

Partiell utbedring

Partiell utbedring er et økonomieffektivt og miljøvennlig valg som stadig flere får øynene opp for. Ofte er det skadet membran som gir problemer på våtrom, og et lite problem kan fort vokse til å bli et større fuktproblem. Hvis du oppdager feilen tidlig og får hjelp med en gang, unngår du i mange tilfeller de store kostnadene med å rive og bygge nytt bad.

Fagfolk

Det er viktig at du bruker fagfolk til disse oppgavene, slik at alt blir gjort i tråd med forskrifter og beste praksis. Våre våtromsteknikere er fagfolk vet hva de gjør. Vi har spart kunder for flere titalls millioner, og tar oppdrag hos både bedrifter og private husstander over hele Norge.

 

Send oss en forespørsel:

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Administrasjon

Ove Bernhardsen

Ruth Hermann

Pål Kristiansen

Teknikere

Harold Janz

Robert Vedvik

Pål Elihu

Håvard Hustad

Eigil Schinnes

Trygve Frantzen

Ole Nilsen

Bjørnar Bekkevold

Josef Bekkevold

Marcelo

Marcelo Campo

Daniel

Daniel Opitz Mihai