Hjem/Artikler/To fornøyde svogere

To fornøyde svogere

reparasjon hos en av svogerne

Da Aasmund trengte hjelp med membranen, kom svogeren Magne med et nyttig tips. Han hadde nemlig fått hjelp tidligere.

For ett år siden oppstod en lekkasje på badet til Magne Ulstein. Vannet rant ned til naboen i underetasjen og lekkasjen måtte fikses.

Fra M-TETT kom Robert Vedvik på besøk – han kunne dessverre konstatere at membranen på stedet var for tynn til å kunne repareres. Utbedringen ble derfor langt større og dyrere enn en lokal utbedring skulle tilsi.

– Robert var veldig kunnskapsrik og fant ut at skaden skyldtes svikt i bjelkelaget fra tidligere råteskade som ikke var utbedret. Dermed ble dette en forsikringssak i stedet, hvilket sparte meg for mange hundre tusen kroner, forklarer Magne.

Badet fikk en skikkelig overhaling av Robert, slik at det trygt kunne brukes igjen. Magne var svært fornøyd med både prosessen og jobben som ble utført, så da svogeren plutselig hadde et liknende problem, hadde han løsningen klar.

Anbefaling og tillit

Aasmund Rygnestad fikk påvist rift i membranen ved sluken på badet, og hadde behov for å få løst dette raskt. Dessverre svarte ikke håndverkeren som tidligere hadde lagt membranen på henvendelsen fra Aasmund. Heller ikke hos andre var det mye hjelp å få.

Svoger Magne visste heldigvis råd.

– Magne gav en virkelig sterk anbefaling av M-TETT, og jeg er takknemlig for det, forklarer Aasmund.

Også denne gangen var det Robert som befarte saken. En kollega fikk reparert skaden og lagt tilbake reserveflisene som Aasmund hadde på lur. Dermed ble reparasjonen komplett, og badet klart for bruk igjen, kjapt og effektivt. 

Begge svogerne utrykker at de er storfornøyde med M-TETT.

– M-TETT har dyktige håndverkere som oser av tillit – ryddig og ordentlig, og koordinerte alle andre involverte håndverkere veldig bra, forteller Magne.

Aasmund supplerer:

Robert, som besøkte begge svogerne

– Også alle de andre jeg var i kontakt med hos M-TETT, var veldig behjelpelige og hyggelige som gav god informasjon underveis – alt ble utført som avtalt.

Det er to blide karer som begge utrykker at de er svært fornøyde med opplevelsen de har hatt. Kanskje uten å vite det selv, har de også bidratt til den nye sirkulære økonomien som vi trenger mer av.

Økonomi, miljø og sikkerhet

M-TETT sin løsning for lokal utbedring av membranskader sørger for en sikker reparasjon, slik at membranen blir helt tett og trygg å bruke igjen. Dette er også en løsning som er langt rimeligere enn full renovering.

I tillegg er reparasjon langt mindre miljøbelastende enn full renovering. Ifølge Miljødirektoratet må samfunnet omstilles til en større andel sirkulær økonomi, for å avlaste presset på naturresursene. 

For å få dette til må det designes nye løsninger som gir mulighet til nettopp reparasjoner. M-TETT’s bidrag til sirkulærøkonomien er vår egenutviklede løsning for reparasjon av membran, som er testet hos SINTEF, og funnet å være en fullverdig reparasjonsløsning.

Men tilbake til de to blide svogerne. Før vi slipper dem helt, må vi stille et siste spørsmål.

Ville dere på bakgrunn av egen opplevelse anbefale M-TETT til noen andre?

– Ingen tvil, med hånda på hjertet! M-TETT er et navn jeg aldri glemmer, og jeg insisterer på at alle andre bruker dem. Jeg er ikke redd for å si ifra når ting er bra, sier Aasmund.

For Magne sin del virker det ganske åpenbart. Han har jo allerede gitt en anbefaling til sin egen svoger.