Hjem/Artikler/Lekkasje på badet?

Lekkasje på badet?

lekkasje-bad

Har du fått lekkasje i membranen på badet, kan vi reparere og begrense skadeomfanget slik at du sparer tid og penger samt gjør noe positivt for miljøet!

I over 20 år har vi spesialisert oss på lokal utbedring av membran og fliser og vi utbedrer daglig feil og mangler i våtrom.

Typiske reparasjonsområder:

  • Lekkasje mellom sluk og membran, eller sluk og slukforhøyer.
  • Sprekk i flis i våtsone.
  • Løse fliser.
  • Lekkasje overgang gulv/vegg.
  • Lekkasje i innebygget sisterne.
  • Reparasjon av membran og flis.
  • Reparasjon av membran ved terskel.

Denne typen reparasjoner har mange positive effekter, og derfor har tjenesten blitt svært populær i Norge.

Lokal utbedring av bad og våtrom har mange fordeler

Sammenligner du en lokal utbedring med total renovering, vil du fort se at det er mange gode fordeler knyttet til å reparere fremfor å renovere.

De viktigste fordelene:

  • Reparasjon går vesentlig raskere enn renovering.
  • Langt enklere å leve i huset under prosjektet.
  • Veldig mye rimeligere å utføre.

Et annet positivt aspekt er at du kan beholde det opprinnelige baderomsinteriøret. Dersom Interiøret er relativt nytt eller du liker det spesielt godt, er det kjedelig å måtte rive det for å renovere badet. Når vi reparerer lokalt, vil baderomsinteriøret vanligvis kunne beholdes som det er.

En skikkelig reparasjon er også langt mer miljøvennlig enn en totalrenovering.  

Bærekraftig reparasjon

Reparasjoner krever langt mindre enn totalrenoveringer og etterlater derfor et mye lavere miljøavtrykk. Noen kan allikevel være litt skeptiske til om reparasjon av membran kan være like bra som å legge alt på nytt. Vår erfaring tilsier at dette er mulig så lenge membranen som ligger i gulvet er av god kvalitet. Vi har hatt et samarbeid med Sintef hvor vi har gjort reparasjoner i deres laboratorium, som deretter har blitt testet med ETAG 022. Dette er en omfattende vanntest som brukes til å utprøve nye membraner som skal inn på markedet.

Disse testene viser at reparasjon er mulig, men at det bør utføres av personell som er dedikert til oppgaven.

Dedikerte fagfolk

Våre våtromsteknikere er faglig skikket og har erfaringen som kreves for å utføre lokale utbedringer på et kvalitetsmessig høyt nivå. Har du fått en lekkasje på badet hvor fukt trenger forbi membranen, bør du ta kontakt.

Vi gir deg råd til hvordan problemet kan løses og du får et uforpliktende pristilbud på utførelse av jobben. Vi gjør reparasjoner over hele landet og tar på oss oppdrag for både privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.