Hjem/Artikler/Jeg skjønte fort at vi hadde valgt riktig

Jeg skjønte fort at vi hadde valgt riktig

reparert sluk

Da Matias Knudsen kikket oppi sluket etter at M-TETT hadde dratt, var han helt sikker, -vi valgte riktige folk til å ta denne jobben.

Matias er førstegangskjøper, og før overtakelsen av boligen fikk han beskjed fra takstmann og megler om at sluket på badet måtte utbedres. Ettersom han akkurat hadde kjøpt boligen var ikke Matias spesielt interessert i å bruke flere hundre tusen kroner på å renovere hele gulvet.

Heldigvis ble han tipset om M-TETT.

Trygg reparasjon

Matias klikket seg inn på nettsiden til M-TETT, og sendte en henvendelse. 

Jeg ble anbefalt av både megler, takstmann og en rørlegger som var innom, om at jeg burde høre med M-TETT. Det gir jo litt trygghet når såpass mange forskjellige fagfolk anbefaler samme firma, forteller Matias.

Fra M-TETT kom våtromstekniker Håvard Hustad, som raskt avdekket feilen. Han åpnet et område på 30×30 cm rundt rund sluket, uten å skade tilstøtende membran og fliser. Deretter ble skaden i sluket utbedret med en spesialutviklet metode, som er grundig testet hos Sintef Byggforsk. Til slutt ble fliser lagt tilbake på plass og ny sluktrist montert.

Jeg kan ingenting om dette, men jeg så jo oppi sluket at det ikke så bra ut. Etter at Håvard var ferdig, var det blitt noe helt annet. Jeg skjønte med en gang at vi hadde valgt riktige folk til denne jobben.

M-TETT har erfarne våtromsteknikere i hele landet, så det går vanligvis ganske raskt å få hjelp. Håvard og resten av våre fagfolk prøver alltid å tilpasse seg kundene best mulig, sånn at prosessen blir kjapp og enkel.

«Etter at Håvard var ferdig, var det blitt noe helt annet«

Håvard Hustad

Håvard Hustad, Våtromsteknikeren som hjalp Matias

Rask og god prosess

Matias forteller at han var fornøyd med hvordan det hele ble håndtert.

Det var rett og slett en deilig prosess. Vi hadde enkel og god dialog, og alt ble avtalt på forhånd. Etter tre dager var sluket reparert og badet klart til bruk. Fordi jeg har en travel jobb, var det viktig for meg at alle avtaler og tidspunkter ble overholdt.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med resultatet, Matias. Betyr det at du ville ha anbefalt M-TETT til noen andre?

Jaja selvfølgelig, uten tvil. Kjenner jeg noen som har et membran-problem så sier jeg: ta kontakt med ­M-TETT, avslutter en fornøyd Matias.

En god løsning

Det er mange som ikke kjenner til at membranskader ofte kan utbedres med en liten reparasjon. Dette er et langt rimeligere alternativ enn renovering og er vesentlig bedre for miljøet. I tillegg går det mye raskere. 

M-TETT hjelper privatpersoner, borettslag, forsikringsselskap og det offentlige med reparasjon av membranskader, i Hele Norge.

Har det oppstått lekkasje på badet ditt, så ta kontakt med oss for råd og hjelp.